24 апреля 2024, среда, 18:09
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 4
+4 +
спасибо Украине!, 11:59, 29.10

Заявленные реформы заставят сначала позеленеть, а потом посинеть и окочуриться и Крошку Цахеса сотоварищи-кремляди, и нашего перекормленного каххеиста, и прочих диктаторов сэсэсрая, которые десятилетиями сидят на шее своих народов пиявками и продолжают сосать и сосать...

Вот чего боялась вся путлерская камарилья, а более всего - главный московский вор. Вот отчего трясутся поджилки и у Луки - призрак Янука, как призрак смерти, пошел вовсю гулять по просторам коммуно-фашисткой империи, пока сам безмозглый урка Янук спешно обустраивает свою могилу в рашке.

Спасибо Украине!

Ответить
0 +
raman, 12:57, 29.10

Лаўроў:

Разлічваю, што ўрад Украіны, які ў выніку будзе сфармаваны (ён непазбежна павінны быць кааліцыйным), усё ж такі будзе ўключаць у сябе міністраў, прыхільных да курсу прэзідэнта на дасягненне міру, аднаўленне нацыянальнай згоды і прымірэння на Украіне.

Ответить
+1 +
даю рады, 13:23, 29.10

Лічыць Лаўроў можа што заўгодна! Яны лічылі/разлічвалі ў крамлях амаль год сваю карысьць, а зараз маюць жыстачайшы, паводле Лукі, крызіс, зь якога ня ведаюць выйсьця. Таму няхай задавальняюцца самалюбоўю і самасуцяшальніцтвам. Іхні тон зьмяніўся з часоў крымнашага і таўрычаскіх прамоў гаранта так, што лепш за ўсё даказвае, чаго яны насамрэч дабіліся, прабіваючы дурной галавой сьцены, руйнюючы гарады і забіваючы людзей... Няхай спадзяюцца зараз на Кіруху Пыльнага і ягонага бога. Больш няма на каго. Рада ўжо ня іх, што б яны ні казалі!

Ответить
0 +
Alex_Kiev, 15:23, 29.10

Браття-білоруси, воно то здається, що все буде добре. Але наші воїни незважаючи на створення у Раді усіляких коаліцій гинуть щоденно на Донбасі. Тому в мене до вас питання лише одне: як ви вважаєте, що може зупинити цього карлика з Москви? Коли він від нас відчепиться?

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован