27 красавiка 2024, Субота, 18:34
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 12
+17 +
jo, 16:59, 28.01

онолитег, какой-то
если согласится на условия терростов с Донбаса, то Путин будет продолжать себя так вести и дальше. А кому это нужно? ждем падения Путина

Адказаць
+17 +
Андрей, 17:00, 28.01

Та дурниці це все , скучно їм там . То Придністров'я влаштовують , то Грузинів пощимлять , тепер от до нас діло є . Просто з плином часу - періодичність припадків дикості в кацпів тільки росте . Треба вже банально дивитись на ситуацію з боку історії . Як-би не Гітлер напав на всю Європпу і СССР - то це зробив би Сталін . Тут все відбувається так само . Тільки ключова особа - Путлєр !
Кулю голову і нема проблеми . Невже в Америці думають що порішивши цього мудака - хтось там рипнется ? Там на ньому тільки все і тримається . Кадиров його при першій нагоді - продасть як насіння на ринку . Батька - той Путлєр йому надоїв раніше за всіх , просто він розумний і реально оцінює варіанти . Казахи теж носом крутять , тільки косоокі щось можуть потім заявляти . Всі решта влаштують Фієсту на пару тижнів .

Адказаць
+21 +
Дядя Толя, 17:01, 28.01

Надо помнить одно , что промедление в переговорах, промедление в решении вопросов влечет за собой самое ценное это жизни молодых солдат. А они гибнут каждый день. ДЕЛАЙТЕ ЧТО НИБУДЬ, ОЧЕНЬ ЖАЛЬ МОЛОДЫХ РЕБЯТ,,,

Адказаць
0 +
гэта яшчэ ня золак, 22:28, 28.01

ОЧЕНЬ ЖАЛЬ МОЛОДЫХ РЕБЯТ,,,
__________________________________
Нас усіх варта пашкадаваць. Бо калі Пуціну ўдасца ажыццявіць задуманае, нас чакае вяртанне НКВД і ГУЛАГУ.

Адказаць
-4 +
Валентин, 17:02, 28.01

Вообще нужно убрать все границы между странами, чтобы некому было платить деньги за их пересечение и все будет ок

Адказаць
+2 +
Сергій, 17:06, 28.01

А,Ви яку ціль переслідуете, ляпаючі усіляку бредятіну? Підігрівання усілякої ворожнечі?
Тоді Ви теж пі.... вороги. Кохолися б в шію три рази. Падлю....
Вам що спиться спокійно? Аналітик (ё...)
Питання- НАВІЩО? Роздери Вас гром.
Нема сдів для ублюдків...

Адказаць
+5 +
МИкола Кривий Ріг, 17:22, 28.01

Україні потрібен НАКАЗНИЙ ГЕТЬМАН, сміливий, рішучий та відданий Україні, незаангажований владою. Безгранична військова влада йому потрібна тільки для ведення воєнних дій по визволенню України. Після чого влада передається новому вибраному народом Президенту. І буде так!!!

Адказаць
0 +
Катя, 17:26, 28.01

Усе почалось з Путіна. Почалось із злоби на студентів прихильників Євроінтеграції. У програмі партії Регіонів теж
була Євроінтеграція. Путін заявив Януковичу - підпишеш асоціацію буде війна за ціліу Україну. Захід України вивезу
під Китай. Випусти мені шпіонку Тимошенко. Пять раз він звертався з вимогою випустити Тимошенко як дуже здібного
брехуна. Клюєв пішов із мобільником Путіна до Тимошенко договорюватись про переворот в Україні. Тимошенко
по 24каналу заявила Януковичу:" Мене проси дозволу випустити тебе живим" Починаймо революцію бо буде пізно"!
ЇЇ агент Руслана розпалила студентів та перед побиттям утікла ніби захворила. Яценюк теж знав про побиття і переворот через підслушки тому забрав від студентів гучномовці. Доповів на випередження в МВС про це Гриценко. Клюєв, Медведчук, Азаров агенти кремля разом із Тимошенко та спецслужбами з РФ переодітими під беркут що прибули у двох літаках почали переворот. Один із них із позивним Ромашка родом із Пітєра зробив про це заяву "Я стріляв на майдані" Почалось із Клюєва який приніс Тимошенко номер Путіна. Далі Тимошнко вдерлась у РНБО і керувала особисто Турчиновим здачею Криму і Донбасу забороняючи стріляти. Їздила по Україні із закликом не воювати проти РФ зокрема у Тернополі, Одесі у Донецьку. Патріот Володимир Рибак довіряв її і тому загинув по звірячому - по її команді. Існує заява про це в СБУ від патріотів Донбасу. Ось хто держить під каблуком Авакова і слідство в Україні. Правда Хай поверне украдених 200 мільярдів доларів в Україїні - хліб сиріт. Гроші знайдені слідчою США М. Берщ. Долари заховані у 30 країнах світу про що підтвердив
Сікорський Польський політик. Путін спас Тимошенко заборонив Газпрому свідчити на суді проти неї -Тимошенко і Могилевич були його продавцями лівого
газу. Гонгадзе писав про її оборудки з газом та Спільника співпризедента ЄЕСУ на той час Пінчука, (зятя Кучми), та Макарова,.
Тимошенко не дозволить народу знати правду хто робив переворот і убивав для цього наївних
студентів патріотів. Ярема, Аваков це бютівці тому крук круку ока не виколе

Адказаць
+4 +
Сашко, 17:32, 28.01

В этой войне может быть как военный вариант решения, так и переговорный. Главное что-то делать в этом направлении. Второй вариант маловероятен по причине отсутствия адекватных переговорщиков со стороны ДНР-ЛНР, их легитимности и независимости от России. С Россией договариваться не получится, потому как она не хочет даже признавать своего влияния на ситуацию. Так что военное решение на данный момент не имеет альтернативы. У нас же хотят все сделать малой кровью, но по факту просто морозят конфликт, что приведет только к большим экономическим бедствиям как для Украины в целом, так и для Донбасса в частности. Последний просто станет непригодным для жизни пустырем. Мы же этого не хотим? - Нет. Так чего ждет наше украинское правительство? Мне это не понятно.

Адказаць
+20 +
real61, 17:35, 28.01

«Путин считает, что Америка устроила Майдан и что США вместе с НАТО воюют на Донбассе..."
__________________________________________________________________________________
Да не считает Путин так! Такую мысль он при помощи карманных рашистских СМИ пытается внушить (и не безуспешно) гражданам России. Захват Крыма Путин затеял, чтобы не допустить туда базы НАТО в случае, если Украина войдет в альянс. Да и на публику Пуйло любит играть - КРЫМНАШ значительно повысил его рейтинг. А войну на востоке Украины он затеял с целью проложить сухопутный путь с рашки в Крым (быдлороссия-новороссия ему нафиг не упали). Вторая цель (если не основная) затеянной против Украины войны - разрушить экономику соседа, тем самим заставив народ Украины смести нынешнюю власть и на этой волне привести к власти в Киеве марионеточный про-кремлевский режим.

Адказаць
0 +
Грамацей, 22:34, 28.01

+100500

Адказаць
+18 +
saha, 17:35, 28.01

если бы США и НАТО воевали в УКРАИНЕ УКРАИНА давно бы была единой.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны