30 красавiка 2024, aўторак, 4:18
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 3
0 +
добрый, 12:50, 29.11

"Войдя в ЕС"...
Турция не входит в ЕС и вряд ли войдет,но тем не менее слабой ее не назовешь и Эрдоган действует гораздо смелее чем Меркель или Оланд.

Адказаць
+1 +
Дід Віталій, 12:56, 29.11

Росія дійсно душила (всіма силами, аж до голодомору), дущить і буде душити українців, бо ніхто її за це і досі не покарав! Зараз українцям слід подавати позовні заяви у міжнародні суди про відшкодування збитків, які своїми злочинними діями спричинила Росія - сума ця має бути не меньше 2-3 трлн. доларів США! А світова спільнота в цей час повинна нас підтримати! Прикро, що зараз ми не маємо еффективного Уряду, який би спромігся хотя би підготувати і подати позов до міжнародного суду... Яценюк і Яресько нездатні взагалі таке зробити. А жаль - тоді б війні та Путіну прийшов кінець!

Адказаць
+1 +
виктор, 13:15, 29.11

Потому,что созданное большевиками криминальное государство,где миллионы трудяг работают на благосостояние кремлёвских паханов,никто не смеет покидать безнаказанно.Рвутся десятилетиями создаваемые схемы присвоения народных денег.Вот за это Украину будут ещё долго терзать и клевать .Тем более впереди ворота в цивилизованный мир остаются закрытыми.Только иногда через них просовывают пакет с материальной помощью.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны