2 мая 2024, четверг, 8:30
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 9
+12 +
Trubochist, 19:34, 30.12

Merry Christmas and Happy Hanukkah!!!

Ответить
+32 +
ya, 19:36, 30.12

Удивительно и оригинально.

Ответить
+28 +
бУй, 19:45, 30.12

Всех с наступающим 2014 годом,годом освобождения от Гада ! Если бы у плешака были бы такие мозги и отношение к жизни как у автора этого Шоу,мы были бы Счастливым Народом. Желаю всем счастья в новом году,счастья быть свободными от власти придурка над собой,и всем по больше добрых Креативных решений в новом году.

Ответить
+11 +
Міхаліна, 19:53, 30.12

У Тома БетДжорджа действительно очень терпеливые соседи.

Ответить
+25 +
рб, 19:58, 30.12

Молодец, Классно, настроение супер!!!!!

Ответить
+10 +
Михайло та Світлана, 22:05, 30.12

Ми оніміли від захвату! Видовище, яке заслуговує можливо й на своєрідний Нобель. Наш РЕСПЕКТ АМЕРИКАНЦЮ З КАЛІФОРНІЇ І ВСІМ АМЕРИКАНЦЯМ, ЗОКРЕМА. ТАКЕ НЕЗАБУТНЄ ВИДОВИЩЕ МОЖЕ ПРИДУМАТИ ТІЛЬКИ ЛЮДИНА З ДОБРОЮ, БЛАГОРОДНОЮ ДУШЕЮ. Мова тут про Гада та Плєшака такаж недоцільна, як і розмови про благородство, честь та порядність. Бо ж якби вони мали ці якості, то, певно, або вдавилися б, або застрелилися при такій ВСЕНАРОДНІЙ НЕНАВИСТІ ДО НИХ. ТА, НА ЖАЛЬ, ТАКЕ ЩАСТЯ НЕ ПРО УКРАЇНЦІВ. Величезна подяка за це ЗАХОПЛЮЮЧЕ ВИДОВИЩЕ ТА СПІВ, ОСОБЛИВО У ЦІ ПЕРЕДНОВОРІЧНІ ДНІ. ПРИЄДНУЄМОСЯ ДО НОВОРІЧНИХ ПОБАЖАНЬ ВСЬОМУ СВІТОВІ. СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ МАЙДАНУ! НИЗЬКИЙ УКЛІН ТВОРЦЯМ НЕЗАБУТНЬОГО ЯВИЩА.І ПРИВІТ АМЕРИЦІ!

Ответить
+14 +
haf, 22:08, 30.12

Весело, со вкусом, культурно. Вот это праздник. С наступающим Новым годом всех!!!

Ответить
+2 +
Михайло, 22:58, 30.12

Важко знайти слова , щоб висловити вражаюче захоплення від "ХОРУ ЯЛИНОК". Респект творцю - американцю з Каліфорнії і державі - Америці. Певно, такий ролик заслуговує нагороди на зразок Нобеля, або Греммі. Тільки безкінечно добрі в душі люди можуть створювати щось подібне і це, безумовно, радує. Згадка при цьому Гада та Плєшака така ж неумісна, як і розмова про Честь, Порядність і Достоїнство. Аби вони були присутні в цих істотах, то, певно, вдавилися або застрелилися від тієї ВСЕНАРОДНОЇ НЕНАВИСТІ ДО НИХ. Та ця надія не про українців, на жаль. Прекрасний новорічний подарунок всим людям доброї волі. Такий життєствердний канкан вселяє надію, що Новий 2014 рік принесе людям планети Земля більше Щастя і Більше Надії на краще життя. З Новим Роком Люди Доброї волі! З Новим Роком дорога Україно! З новим Роком Майдане! Слава Україні!

Ответить
+2 +
кю, 7:22, 31.12

Да все самое лучшее в Америке, даже лучше чем у меня. С наступающими праздниками Вас друзья.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован