27 апреля 2024, суббота, 14:08
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 2
+3 +
Володимир, 16:39, 30.07

Путін вже офіційно розпочав економічну війну з Україною (а це складова гібридної війни) підписавши указ 30.07.2015 року о 17год 10 хв. який розміщено на офіційному сайті перзидента Росії згідно якого з 06.08.2015 року вся сільськогосподарська продукція яка буде надходити в Росію з території україни виробництва України, буде на території росії вилучатись та знищуватись.
Сьородні - завтра Порошенко зобовязаний підписати такий самий указ стосовно сільхоз продукції з РФ, в противному випадку українці його не зрозуміють.
Удар завдається по аграрному сектору який ще підтримував "штани" бюджету України.
Прийдеться іти на упередження та повністю припинити економічні відносини з РФ, і ут стає глобальне питання газ.
Ми щось недогледіли або щось недозрозуміли, енергетичну незалежність України будуть блокувати шляхом прийняття "дурних" рішень та зупинення енергогенеруючих станцій на ремонт або ,,,,,,,,,
Це нагадує тютюнову війну проти горбачова, коли в Москві "планово" зупинились всі табачн

Ответить
+1 +
Сварожич, 17:01, 30.07

ВОЛОДИМИР, 16:39, 30.07
Украина себя прокормит. Россия — нет. Поэтому поток контрабандного продовольствия в РФ сейчас запределен. А случаи его задержания – для отвода глаз.
Рашиковские компании охотно оплачивают поставщикам риски на случай ареста продовольствия.
В следующем году по расходу ЗВРов русне будет не до войны, верным путлеровцам просто жрать станет нечего и начнутся лихие внутрирашиковские разборки.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован