28 апреля 2024, воскресенье, 13:17
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 13
+26 +
Miкола, 9:01, 29.08

Злы палiцэйскi = злосны палiцыянт

Ответить
+80 +
Авраам , 9:04, 29.08

Уважение полковнику

Ответить
+91 +
даймонд, 9:16, 29.08

На моем белоснежном "гелике" наша сьвятая Пагоня. Не наклейка, а дизайнерская работа. Много раз гаевые тормозили за превышение скорости. Отпускали с улыбкой , но попадались и те, кто реагировал как бык на красную тряпку. Одно радует, что везде есть ЛЮДИ...

Ответить
+39 +
сьютс, 9:24, 29.08

Аж слезы на вачах.

Ответить
+47 +
magik123, 9:34, 29.08

Ну вось жа ёсць-такi i там людзi як людзi)

Ответить
+26 +
radical, 10:14, 29.08

цудоўна, але ж вы толькi адзiн такi апынуліся

Ответить
+40 +
Ромашка, 11:50, 29.08

Читала трошки довше, але все зрозуміла) ... я тепер розумію, яке було важливе рішення в Україні, коли після розвалу СРСР не ввели другу державну - російську. А навчання в школах і вишах зробили українською.

Ответить
+32 +
azhbeta, 12:25, 29.08

Паважаная РОМАШКА, 11:50, 29.08, скажыце калі ласка, гэта па ўсёй Украіне навучанне вядзецца на ўкраінскай мове? Калі так, то я вас шчыра віншую з такой перамогай, не напрасна вы стаялі на Майдане і вельмі добра, што выгналі з краіны банду калябарантаў янэка і цяпер Украіна - унітарная украінская дзяржава са сваёй украінскай моваю і традыцыямі. І калі бачыш якія перамены праходзяць у вашай краіне, душа радуецца за вас, украінцаў, зразумела пакуль што вам яшчэ цяжка: і вайна адцягвае сродкі, і карупцыю перамагчы не так проста, але Украіна ўжо стала на нармальны цывілізованы шлях развіцця. Рада за вас, што вы адстаялі сваю Бацькаўшчыну. Слава Украіне!!! Героям Слава!!! Жыве Беларусь!!!

Ответить
+7 +
Ромашка, 16:54, 29.08

Дякую за щирі слова. За всю Україну не скажу, але коли розвалився Союз, я ходила до школи (клас 5-6), навчання було російською мовою. І добре пам"ятаю той перехідний період, коли змінили мову навчання, коли не було підручників українською, програм нормальних, коли вчителі вільно не володіли мовою. Але навчились і ми (учні) і вчителі, звичайно спершу було важко, але це було того варте. Я тепер це дуже добре розумію. Закінчивши школу я вільно володіла українською і російською. Наш Чернігів російськомовний, на жаль, але освіта ведеться державною мовою, документація і т.д. все українською.... І мені сумно читати, що в Білорусі такі обставини рідною мовою. Але не здавайтесь!!! Поширюйте, рекламуйте, нація починається з мови. Борітеся - поборете! ...Героям слава! Жыве вечна!

Ответить
+9 +
цыркач, 13:52, 29.08

Вы ўвогуле - малайцы! :-)
Малайцы, што не далі спаплюжити (як гавораць украіскай) свой сцяг (прапор - укр.), свой герб, сваю мову і гісторыю, што не далі магчымасць прыйсці да ўлады былым камунякам, што не ладі магчымасць зрабіць другой дзярж.мовай - іншую.
Выдатна, што навучанне ў школах вядзецца ўкраінскай. (Дарэчы, а як у ВНУ - ВНЗ Вищих Навчальних Закладах? На якой?)
Малайцы, што на тэлебачанні маўленне, напэўна, адсоткаў на 80-90 - украінскае.

Асабіста я веру, што прайшоўшы праз усе страшэнныя выпрабаванні, нарэшце ўсё ў вас будзе выдатна і ўсё ў вас атрымаецца!

Ответить
+5 +
Ромашка, 17:38, 29.08

Дякую)
Навчання у вишах переважною більшістю проводится українською (принаймні так говорять люди, яких я знаю), я навчалась українською.

На жаль, на телебаченні розважальні передачі в більшості російською мовою, досить рідко ведучі розмовляють ураїнською, хочеться, щоб більше було. Всі іноземні фільми, серіали на ТВ і в кіно дублюються українською, для російськомовних роблять субтітри. З книжками теж не радісно, 90 відсотків російською мовою, хоча останнім часом збільшилась кількість видань українських авторів, а також перекладів світових авторів українською мовою.

Соромно написати, але я сама перейшла на українську мову для спілкування в побуті лише 2 роки тому. Вже і не знаю, скільки разів мене питали звідки я, чи не з Західної України? (Місто в нас російськомовне) і це трошки сумно. Так хочеться, щоб спілкування українською мовою в будь-якому населеному пункті України було природнім і не викликало запитань...

Ответить
0 +
azhbeta, 15:58, 30.08

Дзякуй за адказы, усё ў вас будзе цудоўна, галоўнае, што пакладзены пачатак, а яшчэ, як пісалі вышей, выгналі камунякаў адусюль.

Ответить
+3 +
qyrt, 14:51, 29.08

На предупреждение ,еще у начальника добро надо спросить? Совсем с казной видно худо.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован