3 траўня 2024, Пятніца, 15:46
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 5
+14 +
за ,,Свободу,,, 14:45, 27.10

Я уверен что ХВАТИТ голосов ,,Свобода,, достойна быть в Раде. ещё не всё посчитали

Адказаць
-16 +
Чупака, 15:14, 27.10

Ляшко-пиарщик перетянул одеяло у Ляшко и Яроша. И те и другие являются проектами, которые создавались при Януковиче. Просто последние (Тягнибок и Ярош) вышли из-под контроля во время Майдана. Из-за этого на сцену вывели Ляшко, который отобрал голоса у радикальных политиков.
Так что, как бы не прискорбно говорить, массами (даже украинскими) до сих пор
руководят политтехнологи по заказам внешних сил. Так что до демократии Украине еще далеко.

Адказаць
+8 +
Гость, 16:47, 27.10

Врёшь, как дышишь.

Адказаць
+9 +
Бандерівець:), 17:07, 27.10

Скоріше фальсифікації від ригів та бпп. Бо за даними ексітполів в Свободи до 7%. Різниця більша ніж можлива статистична помилка.

Адказаць
+1 +
Східняк, 22:00, 27.10

Свобода буде в Раді, мене дивує інше, хто віддав свій голос за партію "друзі-кретини яника"? Кажу відверто, мені не подобається поведінка Порошенка, багато популізму було напочатку (згадайте інаугурацію), незрозумілі перемовини з кремлядем, та вибачайте, але за що Вас, пане президенту, поважати? За те, що ви краще яника, чи те, що не сперечаєтесь з ЕС та США? Я розумію пересічного українця, за партію влади може й проголосую, за Яценюка можливо теж (все ж без Ю), Садовий (чому б і ні, "нове обличчя"), "радикал" (ваші думки), Батьківщина (досить і появи Ю на майдані), комуністи (не заздрю), Тягнибок (щось я не помітив за цей рік якоїсь їх "роботи", невже знову всі проколи на збіглого яника валити, чи визнати, що завадило власне нехлюйство), "опозіция" (єдиної думки в мене немає, фальсифікації чи допомога колег з Ради також не виключається), всі інші не варті й уваги, єдина функція - розпорошити (гарне слово, чи не так?) результати голосування. Задрали ці вибори-перевибори, прийдеться довго чекати на чесних людей.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны