29 красавiка 2024, панядзелак, 8:27
Падтрымайце
сайт
Сім сім,
Хартыя 97!
Рубрыкі
Каментары 6
-11 +
Васек, 10:39, 30.06

Я считаю, что Порошенко прав, пытаясь мирно решить конфликт. Порошенко - Президент и на нем лежит огромная ответственность! А это журналист никакой ответственности за свои слова не несет...

Адказаць
-4 +
Стоматолог , 11:37, 30.06

Какие зубы? Они уже давно выбиты. Агрессор покидает свои лежбища и бежит к себе домой!

Адказаць
-4 +
Богдан, 13:17, 30.06

Взагалі, цей єксперт, не є експерт. Чого він бажає, дійсної війни з Росією чи вбивства тисяч вояків? Якщо він експерт, то винен знати, в якому дійсному стані знаходятьс наші війська, перш ніж твердити про те, щоб дати по зубах агресору. Сьогодні наші війська вже можуть тримати оборону, але для наступальних бойових дій вони будуть готові лише через декілька міліардів доларів, за умови що вони не будуть розкрадені, як це робиться зараз. Перемовини - це єдиний шлях до стабілізації ситуації. Перший крок зроблено - введено перемір'я, яке однак постійно порушується. Але треба йти далі. Далі - це мир. Мир можливий тоді, коли сторони дійсно до чогось прийдуть під час перемовин, відведуть війська одні від других на відстань біля 10 км. Після цього можлива дійсна деескалація напруги.
А вислови Бутусова, цитую: "...поскольку российскую агрессию не остановить только дипломатическим путем, а значит, агрессор должен быть попросту уничтожен." є маячня, за яку і школярові повинно бути соромно.

Адказаць
0 +
Бандерівець:), 17:27, 30.06

Що гугл-трансліт засвоїв?
Бидло, переговори з терористами ще ніхто в світі не вів нормальний. Ми маємо достаньо сил не тільки звільнити схід, але й Крим, з Кримом проблема в тому, що москалі можуть напасти на материку.
Пєтю обирали ми, а не Меркель, Оланд, окупант путін. Можливо, він весітиме на гілляці вже у неділю, а можливо розділятиме з нами Перемогу.

Адказаць
0 +
Алесь, 14:37, 30.06

Европа сливает Украину.та же Меркель.

Адказаць
+2 +
Бандерівець:), 17:29, 30.06

Європа нам зробила більше ніж Грузії. Ти віриш, що вона у співрозмові з путіним скаже "продовжуй антитерористичну операцію" в той час, коли її країна залежить від москальського газу?
Пєті має служити нам, або скласти булаву.

Адказаць
 
Напісаць каментар
E-mail не будзе апублікаваны