30 April 2024, Tuesday, 3:31
Support
the website
Sim Sim,
Charter 97!
Categories
Comments 7
0 +
Тема, 12:04, 12.01

Смена власти это хорошо..Но вот всегда возникает вопрос..Куда девать этих "спецов", превратившихся в преступников после этого. В землю??? Иного предназначения для них нет, это же бандюки.

Reply
0 +
С, 14:17, 12.01

Для одних, как в Румынии, - к стенке, остальных судить

Reply
0 +
Вопрос???, 13:26, 12.01

сотрудники офиса действительно чувствуют внимание со стороны белорусских спецслужб....
==========================================================
А почему сотрудники спецслужб, обозначившие свою деятельность в сопредельном государстве, до сих пор не депортированы???
ВОЗНИКАЕТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ЧТО ЛИТВА ИМЕЕТ В ЭТОМ КАКОЙ-ТО ИНТЕРЕС!

Reply
0 +
yakudza, 14:31, 12.01

Из текста данной статьи не следует, что установлены конкретные личности, которых можно было бы депортировать.

Reply
0 +
irina, 14:16, 12.01

Алег, знаёмы почырк... У майго сына 19 снежня ў Мінску пад час акцыі разбілі шкло ў машыне і выкралі з машыны навігатар і камурковы тэлефон "Шарп", но з той толькі розніцай, што грошы 50 даляраў ляжалі пад навігатарам - не ўзялі. Відаць пабаяліся, што пад час праверкі, свае ж і стукануць і гэта можа быць кваліфікавана, як хабар. А ў Літве працавалі, відаць, больш прадвінутыя спецы, грошы ім не пахнут, ды і са стукачамі, відаць, было ўсё ў парадку, але почырк адзін і той самы. Машына сына стаяла нападалёк адміністрацыі, на кожным кроку праз пару метраў стаялі міліцыянты. І вось амаль увесь дзень машына прастаяла з разбітым шклом і нікому 50 даляраў не спатрэбіліся. Сын напісаў заяву ў міліцыю, і вось ужо больш года ніякага адказу з міліцыі, што дае мне падставу думаць,што гэта яны самі і зрабілі, бо інакш знайсці тэлефон для спецоў нармальных - гэта не праблема. Так што міліцыя наша не толькі добра валодае прыёмамі мардабою, але і не грэбуе нават самым нізменным чалавечым парокам як зладзейства, так я думаю. Вось такая ў нас міліцыя, дарэчы, як і сама ўлада.

Reply
0 +
2345, 14:39, 12.01

Не надо думать, что только белорусские спецслужбы работают по оппозиционным организациям. Очень активно ещё с середины 90-х по ним работают россияне.

Reply
0 +
anonim, 20:07, 12.01

Олег! Привет от геофака!!! Держись!!!

Reply
 
Write your comment
E-mail won't be published